Agnesfridsvägen 177

21375 MALMÖ

0768 – 225 577

0707 – 600 285

Mån-fre: 10.00-18.00

Lör: 10.00-15.00 Sön: Stängt

Programmering

Ibland fungerar inte bilnyckeln till bilen. Man kan få upp ett meddelande om att fjärrnyckeln inte hittas eller att nyckeln helt har tappat kontakten med bilen. Då behöver man koda om bilnyckeln.

Keyproffs

Det är otroligt smart att programmera en bilnyckel utifall olyckan skulle vara framme. Av detta skäl står du inte hjälplös om något skulle hända din nuvarande nyckel. Kontakta oss om du på ett säkert, tryggt och prisvärt sätt vill programmera en extranyckel till bilen. På detta sätt är du förberedd om originalnyckeln skulle försvinna eller tappas bort. Om inte fjärrknapparna på bilnyckeln fungerar kan den behövas omregistreras till bilen för att kunna fungera igen.

Programmering

Vi erbjuder omprogrammering för bland annat:

  • Styrboxar
  • Instrumentpaneler
  • Säkringsdosor
  • Immobilizersystem
  • Elektroniska keyless-nycklar (Nyckellöst system)
  • Centrallås
  • Alarm

Vi kan programmera bilnycklar och elmekanik

Har en styrenhet i din bil gått sönder? Är det något som inte fungerar som det ska på till exempel instrumentpanelen, styrboxen eller immobilizer-systemet? Förutom att reparera, kan vi programmera bilnycklar, liksom alla elektroniska styrenheter till bilen. Det finns en databox som vi använder för att nollställa historiken med fel i bilen, vilket innebär att den envisa lampan på instrumentpanelen äntligen släcks om problemet sedan tidigare är löst. Vi har den senaste utrustningen som kan läsa och skriva koderna från exempel styrboxen och sedan anpassa enheterna till bilen.

Vad kan vi göra för dig?

Hör av dig och berätta vad vi kan hjälpa just dig med.

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy