Agnesfridsvägen 177

21375 MALMÖ

0768 – 225 577

0707 – 600 285

Mån-fre: 10.00-18.00

Lör: 10.00-15.00 Sön: Stängt

Bilnycklar

Keyproffs ser till så att du alltid har en fungerande bilnyckel!

Vi omprogrammerar, reparerar och kodar om. Självklart fixar vi nycklar och fjärrkontroller till alla bilmodeller på marknaden. En fördel med att anlita oss istället för en originalbilverkstad är att vi endast tar en bråkdel av priset.

Keyproffs nyckelservice - hemnyckeln, bilnycklar 02

Hur fungerar det?

De flesta bilmodeller har nycklar med en startspärr. Det innebär kort och gott att det finns en transponder som skickar ut en unik id-kod till bilen, som i sin tur gör att just din bil startar. Går denna sönder så krävs antigen en reparation eller en ny bilnyckel. Det är här Keyproffs kommer in i bilden. Vi ser nämligen till så att du alltid kommer in i din bil, oavsett hinder. Vi har nya avancerade diagnostikmaskiner som gör att du har dina nya bilnycklar i handen på nolltid.

Tryggt och säkert

Självklart kan vi även skapa helt nya nycklar utan originalnyckel. Som säkerhetsåtgärd krävs dock alltid uppvisning av ägarbevis och giltig id-handling.

Om du har tappat eller slarvat bort din bilnyckel kan du ändå känna dig trygg. Vi kan nämligen avkoda din gamla nyckel så att den inte passar till din bil längre. På så vis behöver du inte oroa dig över att någon annan ska hitta den och ta sig in i din bil.

Varför Välja Keyproffs?

Uppmärksamhet på detaljer

Mer än tjugo års erfarenhet inom elektrikerbranschen har gett oss bred och djup insikt i kundernas önskemål och krav. Vi anpassar alla lösningar som passar dig. Då är du inte bara nöjd med vårt arbete idag, utan också i framtiden.

Fasta priser

Innan vi börjar med arbetet kommer vi att ge dig en prisuppskattning. Detta ger dig en uppfattning om vad uppgiften kommer att kosta – så att du undviker överraskningar. Om du redan vill se vad vi tar per timme kan du läsa mer om våra priser och boka direkt här.

Snabb service

I tio år har vi löst uppgifter för ett stort antal kunder. Gemensamt för dem är att vi alltid strävar efter att utföra uppgiften i tid. Viktigaste av allt gör vi detta genom att utföra våra uppgifter så effektivt som möjligt – vilket sparar både tid och pengar.

Rådgivning

Vi ger gärna råd och har vid många tillfällen hjälpt kunder med allt från ”Vad får jag göra själv?” till stora projekt. Se elsäkerhetsverket, för att lära dig mer om vad du får göra själv. Och kom ihåg att om du är osäker, låt oss hjälpa dig!

Vad kan vi göra för dig?

Hör av dig och berätta vad vi kan hjälpa just dig med.

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy