Agnesfridsvägen 177

21375 MALMÖ

0768 – 225 577

0707 – 600 285

Mån-fre: 10.00-18.00

Lör: 10.00-15.00 Sön: Stängt

Landskrona

Befinner du dig i Landskrona och har en borttappad bilnyckel? Lugn vi på Keyproffs har lösningen för dig. Oavsett vilket bilmärke eller modell.

Bilnycklar

Borttappade bilnycklar är ett mänskligt problem. Det finns tillexempel många möjliga fickor bilnycklarna kan ligga i. För att inte tala om finns det en risk att en borttappad nyckel som hittas av fel person kan få tillgång till din bil. Om du har en borttappad nyckeln du ändå känna dig trygg. Vi kan avkoda den borttappade nyckeln så den inte längre passar bilen och kan öppna den. Genom detta sätt behöver du inte oroa dig över att någon kan hitta nyckeln och kan ta sig in i din bil.

Innan vi kan hjälpa dig behöver ägandeskapet till bilen bevisas. Vi behöver ägarbevis och giltig id-handling. Om du har tappat bort alla bilnycklar kan vi tillverka en ny dragkrok. För att sammanfatta, om du har en borttappad bilnyckel, ring till oss på Keyproffs så ser vi till att du kommer in i bilen samt gör den borttappade nyckeln obrukbar.

Kort om Landskrona

Landskrona är Skånes femte största stad. År 2020 hade Landskrona lite mindre än 45 000 invånare. Här finns det båtar som går till populära turistmålet Ven, men även Citadellet är Landskrona största sevärdhet. 

Våra tjänster

opened-car-key-with-remote-control-3AYK7SR

Nyckelservice

Vi kan exempel hjälpa dig med att kopiera bilnyckel, programmera en reservnyckel och beställa fjärrnyckel. Kontakta oss för att veta mer

car-key-with-remote-control-in-female-hand-on-whit-3FY5W5B

Reparation

När bilnyckeln är sönder eller är sliten kan vi stå till din tjänst. Exempel på tjänster är att byta ut batteriet, skalet samt reparera lås.

electronic-components-GA3RHMF-keyp

Programmering

Keyproffs startade år 1997 och jobbar sedan dess ständigt med kompetens- och vidareutveckling inom nyckelbranschen.

Vad kan vi göra för dig?

Hör av dig och berätta vad vi kan hjälpa just dig med.

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy