Vi hjälper dig med dina bilnycklar

Oavsett vilket behov du har till KIA har vi en lösning på problemet. Vi på Keyproffs kan laga alla olika sorters av skal och elektronik av bilnyckel till KIA. Det kan hända att nyckeln tappar synkningen till bilen. Genom att koda om bilnyckel kan vi få din nuvarande bilnyckel att hamna i synk med bilen igen. Om bilnyckeln är gammal och sliten kan vi programmera en ny bilnyckel som du kan ha till en extra bilnyckel utifall det skulle hända något med den nuvarande bilnyckeln. Det spelar ingen roll vilken tjänst du behöver eller modell på bil du har kan vi hjälpa dig. Eftersom att vi har de vanligaste nycklarna på lager kan vi utföra en snabb service medan du väntar. Dessutom blir den mer prisvärd jämfört med en bilfirma.

Keyproffs nyckelservice - hemnyckeln, bilnycklar 24

Nyckelservice

Vi kan exempel hjälpa dig med att kopiera bilnyckel, programmera en reservnyckel och beställa fjärrnyckel.

Keyproffs nyckelservice - hemnyckeln, bilnycklar 10 key

Reparation

När bilnyckeln går sönder eller är sliten kan vi stå till din tjänst. Exempel på tjänster är att byta ut batteriet, skalet samt reparera lås.

Keyproffs nyckelservice - hemnyckeln, bilnycklar 22

Programmering

Med hjälp av avancerad datorteknik kan vi hjälpa dig om bilnyckeln har tappat synkning med bilen. Vi kan även hjälpa dig vid problem med startspärren samt instrumentpanelen.

KIA modeller

Kia Avella
Kia Picanto
Kia Cerato
Kia Sportage
Kia Rio
Kia XCeed
Kia Magentis/Optima
Kia Carens
Kia Opirus
Kia Sorento
Kia Carnival
Kia Virago
Kia Cee’d
Kia Clarus
Kia Quoris
Kia Soul
Kia e-Soul
Kia e-Niro

Exempel på tjänster vi kan göra till din KIA