Reparation

Självklart reparerar vi nycklar och fjärrkontroller till alla bilmodeller på marknaden. En fördel med att anlita oss istället för en original bilverkstad är att vi endast tar en bråkdel av priset

Vi reparerar bilnycklar

De flesta bilmodeller har nycklar med en startspärr. Det innebär kort och gott att det finns en transponder som skickar ut en unik ID-kod till bilen. Till följd av koden som skapats gör den att just din bil startar. Går transpondern sönder så krävs antingen en reparation eller en ny bilnyckel. Och det är där Keyproffs kommer in i bilden. Vi ser nämligen till så att du alltid kommer in i din bil, oavsett hinder. Våra medarbetare är skickliga och använder nya avancerade diagnostikmaskiner som gör att du har dina nya bilnycklar i handen på nolltid.

Byta batteri bilnyckel

Vi byter batteri på bilnyckeln. När batteriet börjar slut tappar det även styrka. Det kan upplevas att du behöver vara nära bilen till att kunna låsa upp den. Du kan inte öppna bilen om batteriet har blivit så pass lågt att det tagit slut. Ett bilnyckel batteri har en begränsad livslängd och måste därför tillslut bytas ut. Bilnyckel batteriets livslängd varierar beroende på hur ofta fordonet och nyckeln används. Ett problem som kan uppstå när man byter bilnyckelns batteri är att det kan bli osynk mellan fjärrkontroll och bil. Såklart är detta något vi löser. Om bilnyckeln inte ska användas under en längre period är det bra att plocka bort bilnyckel batteriet för att undvika batteriläckage och skador.