Reparation

Självklart reparerar vi nycklar och fjärrkontroller till alla bilmodeller på marknaden. En fördel med att anlita oss istället för en original- bilverkstad, är att vi endast tar en bråkdel av priset.

Vi reparerar bilnycklar

De flesta bilmodeller har nycklar med en startspärr. Det innebär kort och gott att det finns en transponder som skickar ut en unik ID-kod till bilen. Till följd av koden som skapats gör den att just din bil startar. Går transpondern sönder, så krävs antingen en reparation eller en ny bilnyckel. Det är här Keyproffs kommer in i bilden. Vi ser nämligen till så att du alltid kommer in i din bil, oavsett hinder. Våra medarbetare är skickliga och använder nya avancerade diagnostikmaskiner som gör att du har dina nya bilnycklar i handen på nolltid.

Byta batteri På bilnyckeln

Vi byter batteri på bilnyckeln. När batteriet börjar ta slut tappar det även styrka. Då behöver du oftast stå nära din bil för att kunna låsa upp den. Du kan inte öppna bilen om batteriet har för svag styrka eller om det har tagit slut. Ett bilnyckelbatteri har en begränsad livslängd och måste därför tillslut bytas ut. Livslängden på bilnyckelns batteri varierar beroende på hur ofta fordonet och nyckeln används. Ett problem som kan uppstå när man byter bilnyckelns batteri är att det kan bli osynk mellan fjärrkontroll och bil. Detta är något som vi självklart kan lösa. Om bilnyckeln inte ska användas under en längre period, är det bra att plocka ur batteriet ur nyckeln för att undvika batteriläckage och skador.