Keyproffs ser till så att du alltid har en fungerande bilnyckel!

Keyproffs ser till så att du alltid har en fungerande bilnyckel!

Vi omprogrammerar, reparerar och kodar om. Självklart fixar vi nycklar och fjärrkontroller till alla bilmodeller på marknaden. En fördel med att anlita oss istället för en originalbilverkstad är att vi endast tar en bråkdel av priset.

Hur funkar det?

De flesta bilmodeller har nycklar med en startspärr. Det innebär kort och gott att det finns en transponder som skickar ut en unik id-kod till bilen, som i sin tur gör att just din bil startar. Går denna sönder så krävs antigen en reparation eller en ny bilnyckel. Och det är där Keyproffs kommer in i bilden. Vi ser nämligen till så att du alltid kommer in i din bil, oavsett hinder. Vi har nya avancerade diagnostikmaskiner som gör att du har dina nya bilnycklar i handen på nolltid.

Tryggt och säkert

Självklart kan vi även skapa helt nya nycklar utan originalnyckel. Som säkerhetsåtgärd krävs dock alltid uppvisning av ägarbevis och giltig id-handling.

Om du har tappat eller slarvat bort din bilnyckel kan du ändå känna dig trygg. Vi kan nämligen avkoda din gamla nyckel så att den inte passar till din bil längre. På så vis behöver du inte oroa dig över att någon annan ska hitta den och ta sig in i din bil.